chufa

Handelsbetingelser

Betaling
BIOGAN A/S modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Det er også muligt at betale via bankoverførsel. 

BIOGAN A/S krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL-protokol (Secure Socket Layer). Det betyder, at uvedkommende ikke kan få adgang til dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering
BIOGAN A/S tilstræber at afsende ordrer 2 gange ugentligt - mandage og torsdage.

Leveringstid 2-5 dage.

Skulle der mod forventning opstå forsinkelser hos fragtfirmaet, kan BIOGAN A/S ikke drages til ansvar herfor.  

Fragtomkostninger udgør DKK 49,-. Ved køb over DKK 600 er fragten gratis.

Ved køb af 15 kg og derover, eller ved køb i grossistafdelingen, bedes I kontakte os for nærmere aftale om pris og fragtomkostninger.

I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage), eller decideret udeblevne leverancer, fremsender BIOGAN A/S naturligvis ny leverance uden beregning.

 

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller eventuelt udeblevne leverancer bedes al henvendelse rettet til:

Biogan A/S
Møgelbakken 5
8520 Lystrup
Telefon +45 86740771

Varereturnering foregår også til denne adresse. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer medfølger – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af eventuelt forudgående korrespondance m.v.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og BIOGAN A/S har derfor brug for registrerings- og bankkontonummer.

Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Returvarer

Der er som udgangspunkt ikke returret på fødevarer. Har du bestilt et forkert produkt, bedes du kontakte Biogan, og vi vil finde en løsning. Returvarer skal leveres tilbage i original emballage, og der må ikke være nogen former for prismærker på produkterne.
Nonfood produkter tages retur efter aftale med kontoret, returfragten vil blive fratrukket din tilbagebetaling.