chufa

Grønsagsgratin

Gratin til 4 personer

Tilberedning 1 time

Ingredienser:

  • 1 løg
  • 2 forårsløg
  • 1 peberfrugt
  • 2 gulerødder
  • 2 stængler bladselleri
  • 50 g champignoner + 50 g champignoner til pynt
  • 2 spsk jomfruolivenolie 
  • 6 æg
  • 200 g chufamasse/-pulp
  • 1 tsk paprika
  • ½ tsk ingefærpulver
  • ½ tsk korianderpulver
  • 2 tsk oregano
  • 2 tsk salvie (gerne friske blade) 
  • Havsalt
  • Sort peper

Fremgangsmåde:

Grønsagerne skylles og hakkes i små stykker.

Svits løgene i olien ved svag varme i ca. 5 minutter. Dernæst svitses grønsagerne i ca.10 minutter. 

Krydderierne tilsættes.

Pisk æggene sammen og bland dem med chufamassen/pulpen og de svitsede grønsager med krydderierne.

Blandingen hældes i en smurt ildfast form og sættes midt i ovnen, som er forvarmet til 200 gr (varmluft 180 gr). Gratinen bages i ca. 20 minutter.

Serveringsforslag: Sammen med  grøn salat og chufaboller

Kategorier

Nyeste artikler