chufa

Chufaknækbrød

Ingredienser:

1 dl græskarkerner
1 dl hvide sesamfrø
1 dl havregryn
1 dl solsikkekerner
1 dl hørfrø
3 1/2 dl chufamel
2 dl koldt vand
1 1/4 dl olivenolie
1 tsk bagepulver
2½ tsk havsalt

Sæt hørfrøene i blød i vandet i ca. 15 minutter.

Kom samtlige ingredienser i en skål. Rør godt med en håndmikser, til blandingen bliver jævn. Del dernæst dejen i to lige store portioner.

Rul hver portion helt tyndt ud mellem to stykker bagepapir, og læg dem på hver sin bageplade. 

Skær dejen i firkanter med en pizzakniv eller en sløv kniv, og bag knækbrødene i et kvarters tid ved 200 gr.

Hvis stykkerne stadig er lidt bløde i konsistensen, bages de i yderligere fem minutter.

Du kan også forsøge dig med andre nødder, kerner eller frø.

Kategorier

Nyeste artikler