-
GRUNDOPSKRIFT:
200g chufadrik
100g havregryn
1 tsk chiafrøGulerodskage version med topping af rosiner og valnødder:
1 lille revet gulerod
1 spsk rosiner
1/2 tsk kanel
1/4 tsk ingefærpulver
1 tsk sirupChokolade & peanutbutter version med topping af kakaonibs og peanutbutter:
1 tsk kakaopulver
1 spk peanutbutter
1 spk sirup
1 tsk kakaonibsCHUFAdrik:
Chufadrik laves ved at blende eller juice iblødsatte chufaknolde med vand i forholdet 1:3. Eks. 3 dl iblødsatte chufaknolde og 9 dl vand (når chufaknoldene sættes i blød, vil 2 dl ikke iblødsatte chufaknolde, vil blive til 3 dl iblødsatte chufaknolde)Herefter sives drikken igennem et ostelærred eller et viskestykke. Drikken kan tilsættes sødme i form af sukker eller sirup. Hvis drikken smager for stærkt kan der tilføjes mere vand.
KØLESKABSGRØD:
Bland chufadrik, havregryn og chiafrø sammen i et glas eller en skål.
Tilsæt nu de ekstra ingredienser fra den ønskede version af køleskabsgrøden og bland det godt sammen med grundopskriften. Sæt det i køleskabet, og lad det stå natten over. Om morgenen tages grøden ud af køleskabet og kan nu toppes med toppings fra den ønskede version af køleskabsgrøden